Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

TronTokens: Verdien gratis tokens in de giveaways.

img

Wat is de visie van Trontokens.org?
Iedereen die kennis heeft gemaakt met de Tron Community, weet dat een actueel onderwerp de toegankelijkheid is van Tron. Het is zowel Tron’s grote kracht, als haar zwakte. Het biedt ontwikkelaars de kans om gemakkelijk een ITO te starten, en de benodigde fondsen binnen te halen om hun producten en ideeën te ontwikkelen. Aan de andere kant biedt het investeerders de ruimte om gemakkelijk te investeren via Telegram, zonder verificatie van KYC en hoge instap limieten. Dit zorgt er voor dat de Tron ICO’s momenteel enorm populair zijn en sterk groeien. De kwaliteit is echter divers. Er worden tokens aangemaakt die “gewoon een grappige naam hebben”, SCAM tokens van mensen die even gauw geld binnen hopen te halen, maar er zijn ook interessant projecten met serieuze intenties. Juist het onderscheiden van deze ICO’s is momenteel voor investeerders uiteraard heel erg belangrijk.

Met die gedachte werd Trontokens.org gelanceerd door twee enthousiaste Tron Ontwikkelaars. Zij willen hier graag verandering in aan brengen, een objectieve positie kiezen in de Tron Economy om investeerders te beschermen tegen scamtokens en tegelijkertijd de Tron ICO’s te helpen met de promotie. Om dit te bereiken hebben zij twee tokens aangemaakt: TronTokensContributor (TTC), die wordt gebruikt op hun platform. En de TronTokensGuardian (TTG), de token die je krijgt als reward voor het bijdragen aan het stemmen op de betrouwbaarheid van ICO’s. Hoe meer TTG bezit, hoe meer functies en rewards je krijgt.

Het Trontokens.org Platform
Om hun doelstellingen te bereiken, hebben de ontwikkelaars een aantal tools ontworpen om zowel TRONICO’s als Tron investeerders te ondersteunen. Zoals www.trontokens.org op deze website vind je een overzicht van alle Trontokens, met alle basic informatie van Tronscan. Projecten kunnen hier ook extra informatie aan toevoegen als artikelen, evenementen en nieuws. Het voornaamste doel van Trontokens is de Trontokens categoriseren in betrouwbaarheid: “SAFE”, “Dangerous” of “SCAM” zodat investeerders weten in welke projecten zij niet moeten investeren. Dit wordt bepaald door een aantal criteria, maar voornamelijk de stemmen van de Tron Community. Elke Tronfan kan bij een project aangeven of hij het een “Scam” vindt of “Safe”. Zo hoopt men samen met de community de betrouwbaarheid te bepalen. In ruil voor je stem krijg je dan TTG.

De telegrambots van TronTokens
Het team van Trontokens heeft een aantal nuttige telegrambots ontwikkeld die erg populair zijn in de tradekanalen. De Trontokensbankbot, geeft je alle informatie over elke Trontoken. De TrontokensGuardianBot beschermt de tradekanalen door traders te ontmaskeren die COPYCAT of SCAM tokens proberen te verkopen. Daarnaast hebben zij een TelegramBot met het laatste nieuws, die Tronprojecten kunnen gebruiken voor updates. Ook komt er binnenkort een bot vergelijkbaar met GoSeedit, waar je kan tippen zonder fee te betalen aan alleen actieve users.

De wekelijkse giveaways beter bekend als de STORM van Trontokens
Trontokens heeft zijn eigen evenementgroep op Telegram. In dit kanaal kunnen projecten hun tokens doneren aan de bot voor promoties. Elke week vindt er een grote STORM plaats waarin veel verschillende soorten Trontokens worden weggegeven. Aan gebruikers die voldoen aan de criteria, dus zowel actief zijn als minstens 50 TTG bezitten. Deze tokens worden weggeven door middel van hun eigen Bot, waar door er geen fee betaald hoeft te worden over de transacties. En doordat alleen actieve leden beloont worden, is dit systeem momenteel erg aantrekkelijk voor Tronprojecten. Dit biedt jouw, als Tronfan natuurlijk de kans om daarvan te profiteren, en deel te nemen aan deze wekelijks giveaways om zo een wat extra Tron tokens te verdienen.

Hoe kan ik deelnemen aan de STORM van Trontokens en gratis Trontokens verdienen?

Stap 1: Registreer je op Trontokens.org
Ga naar de website van Trontokens via deze link. Vul je persoonlijke gegevens in, confirm dat je géén robot bent en klik op “Validate” om de registratie te voltooien.

Let op: Je Tron Public Address is je Publieke Wallet Address.
Zie het als je bankrekeningnummer van de blockchain. Als je Seedit gebruikt, praat dan met de bot en klik op “Address” om je publieke wallet address te krijgen. Een Tron Wallet address begint altijd met een “T” en bestaat uit 3 characters. Zorg dus dat je je address volledig kopieert.


Tip: Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.

Stap 2: Activeer je account
Nadat je op “Validate” geklikt hebt, zul je een e-mail ontvangen van Trontokens waarin je moet bevestigen dat jij de eigenaar bent van het e-mail adress. Ga dus naar je inbox, en klik op de activatielink in de mail.


Tip: Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.

Stap 3: Connect je Telegramaccount aan je Trontokens account.
Stuur een bericht naar de TronTokensBankbot en vraag om je Telegram ID door het volgende commando in te typen: #showmyid
Als het goed is krijg je een ID terug van de bot, bestaande uit een reeks nummers. Kopieer deze code.

Ga vervolgens terug naar Trontokens.org en klik in het menu bovenaan op de button “BOT” plak vervolgens je telegram ID in de kolom en klik op “Link“.

Als alles goed is gegaan krijg je het volgende bericht te zien “Your account has been linked with telegram


Tip: Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.

Stap 4: Registreer je Tron Wallet Address bij de TronTokens Airdrop Bot.
Om je Tron Wallet te registreren voor het ontvangen van de tokens stuur je het volgende commando naar de TronTokensBankBot
#wallet [JOUW PUBLIEKE TRON WALLET ADDRESS].

Bijvoorbeeld: #wallet TJXmJUYLjbpLLFumsuLeZTxp252sEUMMij

De bot zal antwoorden met “New wallet: [JOUW ADDRESS].

Stap 5: Stem op 50 projecten via het Trontokensplatform, verdien hiermee 50 TrontokensGuardian (TTG) en zorg dat je af en toe actief bent in het telegramkanaal
Om STORMS te kunnen ontvangen moet je voldoen aan twee voorwaarden namelijk

  • Actief zijn: Join het Event kanaal en zorg dat je actief bijdraagt. De airdrops worden namelijk bepaalt aan de hand van de uren van de laatste activiteit van de gebruiker. Dus om géén STORM te missen, zul je actief moeten zijn. Alleen VIPS ontvangen ook airdrops als zij niet actief zijn. Om VIP te worden moet je minimaal 10.000 TTC bezitten
  • 50 TronTokensGuardian (TTG): De tweede voorwaarde is dat je 50 TTG moet bezitten, die je verdiend hebt door 50 stemmen uit te brengen op het platform. Als je de tokens koopt, telt dit dus niet. Dit lijkt veel werk, maar is in een paar minuutjes gedaan.

Voordat je begint met stemmen, onthoud dat het platform bedoeld is om tokens te evalueren en anderen te helpen bij het bepalen van de betrouwbaarheid van projecten. Dus doe een beetje research voordat je stemt. Of kies 50 “FUN TOKENS’ uit die géén usecase/team hebben zoals de Maccoin en stem op “SCAM”.

Hoe stem ik via het Trontokens platform en verdien ik TTG?
Er zijn twee manieren om te stemmen. Je kunt stemmen door gebruik te maken van de TronTokensBankBot. Of je kunt stemmen op de website van Trontokens. Hieronder zal ik omschrijven hoe je moet stemmen via de website.

Stap 1: Inloggen op Trontokens.org

Ga naar de website van Trontokens en login met je e-mail and wachtwoord.

Stap 2: Kies een token
Kies een token waar je op wil stemmen, je kunt ervoor kiezen om te stemmen op “safe” of “not safe”.

Vote “Safe” = +1 Vetrouwenspunt voor het project.
Vote “Not safe” = -1 Vetrouwenspunt voor het project.

Je kunt de zoekbar gebruiken om op naam van een token te zoeken. Of klik bovenin het menu op “No data” in het grijs en je krijgt een lijst van tokens die nog niet genoeg stemmen hebben om “Safe” of “not safe” te zijn.

In het voorbeeld hieronder zullen zij een SAFE stem uitbrengen op TronTokensContributor (TTC) om de ontwikkelaars te steunen.

Stap 3: Zoek op “TronTokensContributor” en vervolgens zal er een nieuwe pagina openen met een vote-scherm.


Tip: Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.

Stap 4: Kies tussen “not safe” and “safe”
Klik op de button van je stem, in dit geval stemmen wij op “SAFE” zodra je op de button klikt zie je de kleur veranderen. Zet vervolgen een vinkje voor “I validate my vote” en klik als laatste op “Submit my vote“.

Vervolgens zul je een bevestingsbericht krijgen met de tekst “Your vote has been submitted”. Dit betekent dat je succesvol 1 stem hebt uitgebracht en daarmee 1 TTG verdiend hebt in je Tronwallet.


Tip: Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.

Een overzicht van je stemmen
Om een overzicht te krijgen van stemmen, klik in in het menu bovenin op “Reviews“. Vervolgens krijg je een overzicht met de tokens waarop je gestemd hebt en hoeveel TTG je daarmee verdiend hebt.

Let op: Om te STORMS te kunnen ontvangen zul je 50 stemmen moeten uitbrengen, en daarmee 50 TTG in je wallet krijgen. Je zult bovenstaande stappen dus moeten herhalen. Het advies is om de TTG te hodlen, en niet te verkopen. TTG geeft je bepaalde rechten op het Trontokens platform, en kwalificeert je voor airdrops.


Tip: Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.

Om gemakkelijk te kijken of je al 50 stemmen hebt uitgebracht, stuur het volgende commando naar de TronTokensBankbot #showmyvotes en de bot zal antwoorden met hoeveel stemmen je hebt uitgebracht.

Als je alle stappen hierboven gevolgd hebt, en inmiddels dus 50 TTG verdiend hebt en het event kanaal gejoined bent. Dan zul je voortaan meedoen aan de STORMS in het kanaal. Vergeet niet regelmatig de groep te checken.

Websites van TronTokens

Telegram Channels van TronTokens

Telegram Bots van TronTokens

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar