Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Tron tokens traden via Telegram.

img

De meeste tokens die je ontvangen hebt zijn van startende projecten. Dit betekent dat de tokens nog niet te traden zijn op een exchange. Daarom is momenteel de enige manier om te traden via telegram. Dit kan simpel en snel via GoSeedit. Dit maakt het mogelijk om direct met de ander te traden. De bot functioneert als derde persoon. Je hoeft de anders daarmee dus niet meer te vertrouwen. Je moet dus alleen nog iemand vinden in wil gaan op je voorgestelde trade. Hoe dit werkt, zal ik hieronder uitleggen:

Hoe trade ik tokens via Telegram?

 1. Join één van de Tron Trade kanalen
  -TronCollectors
  -CyberTron DEX
  h


 2. Een trade voorstel plaatsen

  Plaats een trade voorstel in één van de trade kanalen in de volgende vorm:

  #sell (aantal) (naam token) for (aantal) (naam token)
  #buy (aantal) (naam token) for (aantal) (naam token)

 3. Wachten op een trade-partners

  Vervolgens zul je moeten wachten tot iemand antwoord op je bericht met /trade.

 4. Accepteer je trade

  Indien iemand wil ingaan op je trade, zullen er twee buttons onder het bericht verschijnen namelijk ‘accept’ en ‘cancel’. Druk op accept als je akkoord gaat met de trade. Als jij en de ander beiden de trade geaccepteerd hebben, zal de bot de transactie automatisch verwerken.

 5. Meerdere trades tegelijk

  Als je meerdere trades tegelijk wil opnoemen, zet je de trades als volgt onder elkaar. Let op je kunt maximaal 4 trades tegelijk plaatsen.

  #sell 1 SEED for 5 TRX
  #sell 10 SEED for 50 TRX

  Iemand kan dan antwoorden met /trade (nr van de rij van de trade)

 6. Automatische verkoop / koop

  Als je een trade vaker wil aanbieden is er de mogelijkheid om autobuy of autosell the gebruiken. Hiervoor typ je het volgende in:

  #autobuy 10 SEED for 40 TRX

  De trade blijft actief zolang het bericht in de telegram staat. Anderen kunnen dus voortdurend in blijven gaan op deze trade. Wel moet je elke trade handmatig accepteren. Als je de trade wil stoppen moet je het bericht dus verwijderen.

Direct traden vanuit je wallet op Tronscan in de nieuwe DEX
TronScan heeft inmiddels ook een DEX geintroduceerd waardoor je direct tokens uit je TronScan wallet kan traden via de exchange. Via de exchange kun je je tokens omruilen naar TRX of met TRX andere tokens aankopen. Momenteel zijn er nog niet veel tokens op te vinden, maar dit aantal zal snel groeien. Let op je kunt bovenin de keuze maken tussen TRC10 en TRC20 tokens. Hier vind je de DEX.

En hoe zet ik de tokens dan om in Ethereum of euro’s?
Je zal eerst bovenstaande stappen moet volgen, en de andere tokens moeten proberen om te ruilen in TRX. Alleen TRX is te traden op een exchange, andere tokens nog niet. Als exchange kun je gebruik maken van Binance of Kucoin. Daarvoor moet je je wel eerst aanmelden en een account maken. 
 1. Ruil je tokens om voor TRX.
 2. Login in je TronScan wallet (van GoSeedit) en stuur de tokens naar het deposit adress van TRX op KuCoin of Binance.
3. Je kan nu TRX verkopen voor Ethereum op de exchange.
4. Vervolgens kun je de Ethereum sturen naar het deposit adress van de broker die je gebruikt en Ethereum verkopen voor euro’s.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar