Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Tron tokens sturen van je GoSeedit wallet naar andere TronWallet.

img

Maar wat kan ik nu eigenlijk met de TronTokens die ik gekregen heb?Hoewel er ook wel wat coins tussen zitten die minder serieus of misschien zelfs ‘fake’ zijn. Zitten er ook mooie projecten tussen. Net zoals met alle andere cryptomunten zul je zelf je strategie moeten bepalen. Je kan de tokens bewaren (in de hoop dat ze meer waard worden) dit noemen we in crypto ook wel ‘Hodlen”. Je kan de tokens ook ruilen of verkopen. En als laatste kun je natuurlijk de tokens ook rondsturen naar je vrienden als bedankje voor een goede tip. Hieronder zal ik uitleggen hoe dit werkt.

Een TronWalletMe wallet aanmaken

Stap 1: Download de TronWalletMe via Google Play of de Apple Store

→ Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tronwallet2
 → IOS: https://itunes.apple.com/us/app/tronwallet-mobile/id1412536016?ls=1&mt=8

-Voor een lijst met alle wallets (voor ook desktop en IOS) kijk op de officiële tronwebsite. De stappen daarvoor zullen vergelijkbaar zijn met die hieronder beschreven. Elke wallet werkt in grote lijnen hetzelfde.

Stap 2: Maak een wallet & kies een pincode
Open de applicatie die je zojuist gedownload hebt, kies “New wallet” en kies vervolgens een pincode. Je pincode geeft je toegang tot de wallet. Dus kies een code die niet makkelijk te raden is zoals je geboortedatum.

Stap 3: Sla je SEED veilig op (backup)
Je krijgt nu een lijst van woorden te zien, dit is “Je seed” maak van deze woorden een screenshot of schrijf ze op. Bewaar deze woorden goed. Mocht je ooit je telefoon resetten, dan geeft je Seed je toegang tot je wallet.

Stap 4: Voer je SEED in
Laat zien dat je je SEED goed hebt opgeslagen door de woorden in de juiste volgorde aan te klikken.

Gefeliciteerd, je wallet is nu actief. Nu kunnen we beginnen met het sturen van de Tron tokens naar je nieuwe TronWalletMe wallet.

De tokens versturen van je GoSeedit (Tronscan) wallet naar TronWalletMe

Stap 5: Je private Key van GoSeedit opvragen
Praat via telegram met de GoSeedit bot en klik op de button “Private key” De bot zal antwoorden met een lage code van nummers en letters. Kopieer deze code volledig.

Stap 6: Inloggen op Tronscan
Ga naar www.tronscan.org, (Check altijd of dit de goede officiële wallet is voor je gaat inloggen). En klik rechtsboven in het menu bij Tronscan op “Import a wallet” en voer je Private key in en klik op “Sign in

Stap 7: Een overzicht van de tokens in je wallet
Klik op “Wallet” en vervolgens “Account’ en krijg een overzicht van je wallet. Hieronder in de afbeelding zie je wat alles betekent.


Tip: Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.

Stap 8: Een transactie doen via Tronscan
Om tokens te verzenden klik je weer op “Wallet” en vervolgens “Send”. Je zult een aantal gegevens moeten invoeren. Zie de afbeelding hieronder.


Tip: Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.

Stap 9: Je publieke wallet address opzoeken bij TronWalletMe
Open je Tron Wallet via Android en kies “Ontvang” en vervolgens “Share” je krijgt dan een QR Code te zien met daaronder een address. Dit is je publieke wallet address. Kopieer je wallet address (zorg dat je hem volledig kopieert) dit is vergelijkbaar met een bankrekening nummer, dus anders komt het niet aan

Stap 10: De transactiegegevens invullen
Voer het gekopieerde wallet address in bij Tronscan bij het kopje “To”. Kies vervolgens een token uit de lijst die je wil verstuurt en kies een hoeveelheid of klik op MAX als je alle tokens van deze ‘soort’ wil versturen. Klik vervolgens op “SEND”

Stap 11: Controleer de transactie
Vervolgens wordt er gevraagd om je transactie nog één keer te checken. Klopt het address en de hoeveelheid? Zo ja, klik op confirm en vervolgens zullen de tokens van de één naar de andere wallet verstuurd worden. Het kan enkele minuten duren voor dit zichtbaar is.


Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar