Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

(Nieuwe) social media accounts aanmaken en gebruiken

img

Om in aanmerking te komen voor een airdrop wordt er vrijwel altijd gevraagd om jouw netwerk in te zetten voor de promotie en het verspreiden van de ICO munt. Elke airdrop heeft dan ook een ‘tasks’ lijstje met stappen om in aanmerking te komen voor de munt. Vaak gaat het om het joinen van een groep, of het liken en delen van berichten. Het is daarom slim om daarvoor nieuwe social media accounts te gebruiken zodat je vrienden niet gek worden van al je berichten. 😉 Let wel op, accounts worden vaak wel gecontroleerd dus het werkt het beste om het account zo ‘echt’ mogelijk te laten lijken. 
 
Welke social media accounts moet ik aanmaken?
Maak allereerst een nieuw gmail-account aan, zodat je daar alle social media kanalen aan kan koppelen en ook daar alle (spam) mail zult krijgen over de airdrops. Dit maakt het ook makkelijker om je mail gescheiden te houden. (https://accounts.google.com/signup)

De meest gebruikte social media kanalen voor airdrops zijn Telegram, Twitter, Facebook en Bitcointalk. Zorg dus dat je daar in ieder geval een account aanmaakt. Bitcointalk is HET forum van crypto. Elk project/ICO zet hier al zijn informatie op, dus ook de airdrops.
 
Andere accounts die wat minder gevraagd worden zijn Reddit, Youtube (je gmail voldoet), Medium, Linkedin en Instagram. Een kleine moeite om alle accounts dus even aan te maken, zodat je aan alle airdrops gemakkelijk kunt deelnemen.


Tip: Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave!

Extra Social media tips

Minimum aantal vrienden/volgers
Elke airdrop heeft een aantal regels/voorwaarden. Hierin staat vaak vernoemt dat fake-accounts niet worden toegestaan. Daarom het advies om je account actief te houden, zet er eens een berichtje en wat foto’s op. Daarnaast kan het zijn dat er een minimum aantal vrienden/volgers wordt verwacht. Vandaar dat het social media lijstje in de Telegram groep, dat je daarbij kan helpen.

 Negeer de twitteraccounts, houdt je tijdlijn schoon
 
Als je aan veel aidrops hebt deelgenomen zal je twitter tijdlijn één grote rotzooi worden. Vandaar de tip, ga je een account volgen voor een airdrop klik dan direct naast ‘volgen’ op ‘opties’ en kies ‘negeren’. De berichten zullen niet meer op je tijdlijn worden weergegeven zonder dat de ander hiervan op de hoogte is.

Citeer de tweet voor een unieke URL-link
In de meeste airdrops wordt er gevraagd om een tweet van een ICO-company te retweeten. Vaak zul je dan vervolgens moeten aantonen dat je dit ook daadwerkelijk gedaan hebt. Om dit te kunnen doen is de retweet button niet voldoende. Je krijgt dan namelijk geen unieke link. Klik dus op “Citeer tweet” voeg bijvoorbeeld een aantal hashtags in en post het bericht. Als je dan op de settings button drukt van je tweet, kies ‘Copy URL’ en voilà je hebt je unieke retweetlink te pakken.

Hoe vind je de URL van een facebookbericht dat je gedeeld hebt?
Als je een bericht gedeeld hebt op facebook, zul je dit moeten laten zien door de URL. Op je smartphone werkt dat bij facebook net even anders. Om je URL te vinden klik je op het tijdstip onder je naam van het gedeeld bericht (zie de afbeelding hieronder). Daarna krijg je een URL vergelijkbaar met dit: https://www.facebook.com/goverdina.col.7/posts/198287010840639


Tip: Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave!

Tip: Verzamel al je gegevens in een lijstje om snel aan airdrops mee te kunnen doen.

Inmiddels heb je alle informatie over airdrops, al je accounts aangemaakt en ben je in principe klaar om aan de slag te gaan. Ideaal daarvoor is om een lijstje met al je gegevens te maken, die je bijvoorbeeld op je computer of telefoon zet zodat je hier gemakkelijk bij kunt om de gegevens te kopiëren voor de airdrops. Zelf heb ik een lijstje in mijn telefoon staan zoals hieronder weergegeven.
 
 — — — — — VOORBEELDLIJSTJE — — — — — -
 
 Algemene informatie

 • E-mail:
 • (User)name:
 • Ethereum Wallet Adress:

Social media kanalen

 • Twitter: (De complete URL naar je twitteraccount)
 • Facebook: (De complete URL naar je Facebookaccount)
 • Telegram ID: (@USERNAME)
 • Bitcointalkprofile: (De complete URL naar je bitcointalkprofiel)
 • Medium: (De complete URL naar je medium profiel)
 • Reddit: (De complete URL naar je reddit profiel)
 • Instagram: (De complete URL naar je instagram profiel)
 • Youtube (De complete URL naar je youtube kanaal of je ID)

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar