Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Hoe voeg je een token toe aan je Ethereum Wallet?

img

Via Etherplorer kun je vinden of er transacties hebben plaats gevonden naar je MEW-wallet. Om de tokens ook daadwerkelijk toe te voegen aan je wallet zul je nog een aantal stappen moeten ondernemen. 
 
 Stap 1: Login in je MEW-Wallet via https://www.myetherwallet.com/ klik eerst op ‘view wallet’ en vervolgens “acces wallet” en login in, in je wallet met de door jouw gekozen inlogmethode.

Stap 2: Open in een nieuw tabblad jouw ethplorer https://ethplorer.io/address/

Klik vervolgens op de token die je ontvangen hebt. Je zult een scherm krijgen met daarop de contract informatie, het symbool en de decimalen. Deze heb je nodig om een token toe te kunnen voegen aan je wallet. Hieronder een voorbeeld.


Tip: Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave!

Stap 3: Ga naar je MEW-wallet en rechts zie je een balk met “Token Balances”. Tokens die je via een airdrop krijgt, vindt hij vaak niet automatisch. Daarom zul je hem zelf toe moeten voegen. Klik daarvoor op “Add custom token


Tip: Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave!

Stap 4: Vervolgens moet je 3 gegevens invullen namelijk het ‘Token Contract Adress’, ‘Token Symbol” en ‘Decimals’. Deze vind je in de pagina van Ethplorer die je zojuist in de vorige stap geopend hebt.


Tip: Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave!

Stap 5: Klik vervolgens op “Save” en de token wordt toegevoegd aan de lijst met token balances zijn. Mocht je de melding krijgen dat de token al in de lijst staat, dan hoef je de token niet handmatig toe te voegen en klik je op “Show all tokens” zoek je de token uit in de lijst en klik je op “Load (naam token)”. 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar