Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Hoe verstuur je je tokens van je wallet naar een exchange?

img

Nu je je tokens hebt toegevoegd aan je wallet kun je besluiten om de tokens te verkopen op een exchange of te sturen naar een andere wallet. Uiteraard kun je de tokens ook laten staan op je huidige MEW-wallet en HODL-en tot de tokens meer waard worden. Hieronder zal ik uitleggen hoe je je tokens van je MEW-wallet naar een exchange stuurt.
 
Stap 1: Ga naar https://www.myetherwallet.com/ en klik op “Send Ether & Tokens” en log vervolgens in, in je wallet.
 
Stap 2: Login in de gekozen exchange en ga naar token balances. Let op: om tokens te sturen naar een exchange moet de token wel toegevoegd zijn aan de exchange en daar dus te verhandelen. Kies de token uit de lijst die je wil versturen en klik op “Deposit adress”. Dit is het adress van jouw token balans op de exchange. Kopieer jouw “deposit adress”.
 
Via www.Coinmarketcap.com kun je gemakkelijk vinden op welke exchanges een token te verkopen is. Als een token nog niet in de lijst staat, dan is hij vaak nog niet te traden. Voor veel tokens die je ontvangt kan dit proces enige tijd in beslag nemen. 
 
Stap 3: Vul vervolgens de gegevens van je transactie in om de transactie te voltooien. In het veld “To Adress” vul je het ‘Deposit adress” van de token op de exchange in. Bij “Amount to Send” kan de juiste token en juiste hoeveelheid selecteren. En als laatste kun je een gas limit kiezen, of de aangeraden gas limit gebruiken. Gas limit is de prijs (fee) die je betaalt voor de transactie, in Ethereum. Om de transactie te kunnen betalen zul je dus een klein beetje Ethereum in je wallet moeten hebben staan.

Stap 4: Klik vervolgens op “Generate Transaction” en de tokens zullen verzonden worden. Het kan enkele minuten voordat de tokens zichtbaar zijn op de exchange.


Tip: Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave!

2

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar