Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Hoe maak ik een Tron Wallet aan op Telegram via GoSeedit?

img

Inmiddels hebben TronFans een wallet ontwikkelt via telegram, beter bekend als GoSeedit. Deze botwallet maakt het mogelijk om tokens naar anderen te sturen, te bewaren, je balans te bekijken en ook tokens door te sturen naar exchanges of een andere wallet. Let op: Mijn advies is stuur grote hoeveelheden tokens altijd door naar een betrouwbare Tron Wallet, dit zal ik hieronder ook toelichten. Iedereen die toegang heeft tot je telegram/smartphone kan namelijk ook in je wallet.

Stappenplan: Een GoSeedit wallet aanmaken via Telegram.

Stap 1: Een telegram account aanmaken.
Maak een telegram account aan als je deze nog niet hebt (en stel een NICKNAME in zodat deze niet gekoppeld is aan je telefoonnummer). Eventueel kun je hier ook een gratis simkaart voor halen, zodat je eigen telegram overzichtelijker blijft. Telegram is de ‘Whatsapp’ van de cryptowereld.

Stap 2: Een (GoSeedit) wallet aanmaken via telegram.
Stuur /start naar de https://t.me/GoSeeditBothierdoor krijg je automatisch een wallet adress en zorg je dat anderen je tokens kunnen sturen. Als het werkt krijg je van de bot de volgende reactie “Welcome to Seedit” soms kan het zijn dat de bot een beetje sloom is. Typ dan nogmaals /start of probeer het later nog eens.


Tip: Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.

Stap 3: Je wallet is nu actief vanaf nu kunnen anderen je dus tokens sturen, maar wat kan de bot nog meer?

  • A. Help: Als je op “Help?” drukt krijg je een korte uitleg over hoe je tokens naar anderen kan sturen. Let op: om dit te kunnen doen moet je minstens 1 TRX in je wallet hebben om de transactie kosten (fee) te betalen. 1 TRX kost momenteel ongeveer 2 eurocent. 
  • B. Address: Als je op “Address” drukt geeft hij je (publieke) wallet adress aan. Zoals eerder gezegd is dit het adress waar je zelf of anderen tokens heen kan sturen. (Je bankrekeningnummer) De bot biedt je ook de mogelijkheid om wallet adress aan te passen zodat de tokens bijvoorbeeld rechtstreeks naar je tron wallet gaan. Alleen kun je de tokens dan niet direct weer delen via telegram met anderen. 
  • C. Private key: Als je op “Private key” drukt krijg je je private key te zien. Dit is je sleutel tot je wallet die je goed moet bewaren en nooit met iemand anders moet delen. Met deze key kun je op Tronscan inloggen om tokens te versturen of te kopen.
  • D. Balance: Via Balance vindt je een overzicht van alle tokens die zich op dat moment in je wallet bevinden.
  • E: Airdrops: Via deze knop krijg je automatisch een overzicht van de laatste 10 “Airdrops” oftewel gratis coins die je gekregen hebt in één van de tronfans chats.Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar