Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Girls Know Blockchain

img

Girls Know Blockchain is een unieke cryptocurrencie community voor vrouwen met interesse in blockchain en cryptocurrencies. Girls Know Blockchain is opgericht in oktober 2017, door Cryptofanaat Arlène Wouters en als snel sloot ik daar als zus bij aan om Arlène te helpen. Inmiddels is de groep uitgegroeid tot één van de grootse Nederlandse Facebook communities met maar liefst 2400 leden. Van jongeren tot ouderen, en van beginner tot expert.

Girls Know Blockchain heeft als doel om meer vrouwen te inspireren om zich te verdiepen in de technische wereld vol kansen. Daarnaast merkte wij dat mannen en vrouwen verschillende stijlen hebben in het traden en investeren, en dat het prettig is om als vrouwen onder elkaar hierover te kletsen. De facebook groep bestaat uit zowel starters als experts en biedt daarmee volop ruimte om van elkaar te leren en elkaar op weg te helpen. Daarnaast worden er workshops & skypesessies gegeven d.m.v. van een buddy systeem om elkaar op weg te helpen.

Dus zou jij ook graag wat meer willen weten over cryptocurrencies? Of heb je vragen over bepaalde wallets of coins? Of ben je gewoon nieuwsgierig. Alle vrouwen zijn welkom in Girls Know Blockchain.

Let op: Alleen vrouwen worden geaccepteerd in onderstaande communities.

Join onze community’s, en praat mee met gelijkgestemden.

Oprichter Girls Know Blockchain over de Community in Bitcoin naar de Maan en terug.
Interview over Girls Know Blockchain en het ontstaan.

This div height required for enabling the sticky sidebar