Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Achtergrond informatie over Tron & GoSeedit.

img

Verstuur nu cryptocurrencies via Telegram & Twitter met GoSeedit!
In augustus 2018 hebben de ontwikkelaars van het project GoSeedit mogelijkheden geïntroduceerd om elkaar gemakkelijk via sociale netwerken crypto’s te sturen. Momenteel nog alleen via telegram en twitter. Dit wordt echter in de toekomst uitgebreid. Doordat de hele cryptowereld erg enthousiast was hierover zijn er diverse weggeefacties op zowel twitter als telegram. Hiermee hopen zij ook niet-crypto mensen enthousiast te krijgen. Zo zijn er bijvoorbeeld veel tokens gestuurd naar popsterren.

Wat is TRONIX (TRX)? 
Tron is een coin dat inmiddels zijn eigen blockchain netwerk heeft die je kunt bekijken op TronscanLet op dit betekent dus dat je Tron (TRX) niet in een Ethereum Wallet kunt opslaan. Tron is een ontzettend mooi project dat zich richt op het decentraliseren van het internet. Tron richt zich hiermee op een grote doelgroep voor online spellen, films en muziek en sociale netwerken. GoSeedit is daar dus een mooi voorbeeld van. Aangezien TRON zijn eigen netwerk heeft zijn er dus ook nieuwe tokens die ook via het Tron network verspreid worden (zoals die in de weggeefacties, ook wel airdrop(rains) genoemd). Er is ontzettend veel informatie te vinden over TRON, over de plannen en beweegredenen achter de coin. Als je het mij vraagt is Tron zeker de moeite waard om eens te bekijken.
 
Wat is een wallet?
Voor de beginners, als je tokens wil verzamelen maak je gebruik van een wallet (Je digitale portemonnee) om je tokens te bewaren. Om transacties te versturen maak je in dit geval gebruik van social media of de TronScan. Hiervoor krijg je een Publieke wallet adress (een soort bankrekeningnummer) en een Private wallet adress (Je wachtwoord, de sleutel tot je portemonnee die je dus met NIEMAND deelt) En als je de gekregen tokens wil traden maak je gebruik van een exchange. Op de exchange kun je de gekregen tokens dan omzetten in TRX of in Ethereum en weer omwisselen naar euro’s.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar