Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

About me

Even voorstellen.. Mijn naam is Yorina, in de cryptowereld beter bekend als MrsCryptofreak. In oktober 2017 maakte ik kennis met cryptocurrencies na aandringen van mijn zus en moeder. Ik vond het meteen heel interessant klinken en ben mij vervolgens in alle boeken en websites gaan verdiepen om er alles over te leren. Al vrij snel daarna kocht ik een aantal (delen) Bitcoins en altcoins. Mijn avontuur ging van hodlen naar traden, van airdrops hunten, naar het ondersteunen van communities en blockchainprojecten.

Inmiddels meer dan een jaar later ben ik er alleen maar meer van overtuigt dat de blockchain (en de bijbehorende cryptocurrencies) de wereld gaan veranderen en dat het belangrijk is voor anderen om daar meer over te weten te komen. Door middel van deze website en onderstaande projecten, hoop ik zo mijn steentje bij te kunnen dragen aan de toegankelijkheid van cryptocurrencies te vergroten.

Mijn motto: “Connecting the world to Blockchain”
Door anderen te helpen hun eigen weg te vinden in de cryptowereld, met name door het schrijven van artikelen en handleidingen.

Mijn Projecten

Co-Founder – Girls Know Blockchain
Girls Know Blockchain is één van de grootste Nederlandse Facebook communities, het unieke aan de community is dat die gemaakt is voor en door vrouwen met als doel meer vrouwen inspireren om de technische cryptowereld te joinen. Een subcommunity die ik daarbij heb opgericht is Girls Know Airdrops, om samen de wereld van de airdrops en ICO’s te verkennen.

Meer weten informatie over Girls Know Blockchain vindt je hier.

Project and Campaign Manager – iWiW.io
iWiW is een vernieuwend social media platform, waar gebruikers niet als producten worden gezien maar als eigenaren. iWiW beschikt over allerlei functies gecombineerd van diverse social media platforms, van het spelen van dApps tot het bekijken van vactures. Gebruikers worden beloond voor hun activiteit en content in cryptocurrencies. iWiW biedt een platform voor (crypto) projecten, bedrijven, influencers en artiesten om met elkaar in contact te komen. Bij iWiW het beschermen van jouw persoonlijke data één van de belangrijkste taken. Dit betekent dat je data niet bekeken of verkocht wordt.

Meer informatie over iWiW vindt je hier.

Community Manager – Honeypod
Honeypod is een project dat zich richt op het beschermen van jouw online privacy, hiervoor hebben zij een uniek product ontwikkelt: De Honeypod. Honeypod is een smart-home hardware apparaat die echtstreeks verbinding met je internetverbinding thuis. Honeypod blokkeert direct advertenties, trackingsystemen en malware die je internetconnectie binnen dringen. Hiermee worden direct al je apparaten verbonden met je thuisnetwerk beschermt.

Meer informatie over Honeypod vindt je hier.

Co-Founder – Solution Box NewsLetter
“Connecting the World to Blockchain” is het motto van Solution Box.
Solution Box is een nieuwsbrief geschreven door geschoolde docenten en ervaren professionals die beginners voorzien in de laatste technologische ontwikkelingen, met name blockchain. Het doel is om dit uiteindelijk uit te bouwen tot een volledig educatieplatform.

Meer informatie over Solution Box Newsletter vindt je hier.

This div height required for enabling the sticky sidebar