Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

About me

Even voorstellen.. Mijn naam is Yorina, in de cryptowereld beter bekend als MrsCryptofreak. In oktober 2017 maakte ik kennis met cryptocurrencies na aandringen van mijn zus en moeder. Ik vond het meteen heel interessant klinken en ben mij vervolgens in alle boeken en websites gaan verdiepen om er alles over te leren. Al vrij snel daarna kocht ik een aantal (delen) Bitcoins en altcoins. Mijn avontuur ging van hodlen naar traden, van airdrops hunten, naar het ondersteunen van communities en blockchainprojecten.

Inmiddels meer dan een jaar later ben ik er alleen maar meer van overtuigt dat de blockchain (en de bijbehorende cryptocurrencies) de wereld gaan veranderen en dat het belangrijk is voor anderen om daar meer over te weten te komen. Door middel van deze website en onderstaande projecten, hoop ik zo mijn steentje bij te kunnen dragen aan de toegankelijkheid van cryptocurrencies te vergroten.

Mijn motto: “Connecting the world to Blockchain”
Door anderen te helpen hun eigen weg te vinden in de cryptowereld, met name door het schrijven van artikelen en handleidingen.

Mijn Projecten

Co-Founder – Girls Know Blockchain
Girls Know Blockchain is één van de grootste Nederlandse Facebook communities, het unieke aan de community is dat die gemaakt is voor en door vrouwen met als doel meer vrouwen inspireren om de technische cryptowereld te joinen. Een subcommunity die ik daarbij heb opgericht is Girls Know Airdrops, om samen de wereld van de airdrops en ICO’s te verkennen.

Meer weten informatie over Girls Know Blockchain vindt je hier.

Community en marketing manager – BitGuild.io
BitGuild is een team van toegewijde veteranen uit de branche met jarenlange ervaring in de gaming- en blockchain-sector. De missie van BitGuild is om de mainstream acceptatie van blockchain en cryptocurrencies te stimuleren door het ontwikkelen van sociale, gaming- en entertainment-applicaties.

Meer informatie over BitGuild vindt je hier.This div height required for enabling the sticky sidebar